Skip to content
May 2022 03

Amsterdam Sevens

  • 2022-05-03 15:07:56

Eindelijk weer!

De Stichting is aanwezig tijdens de Amsterdam Sevens op 3-5 juni.

De Stichting Nazorg Sport Gehandicapten is trots en dankbaar dat de Amsterdam Sevens al vanaf de oprichting in 1988 een trouwe partner zijn. Sinds jaar en dag zijn de beschermelingen van de stichting met hun naasten welkom als gasten van de organisatie en genieten van de uitstekende verzorging, de ambiance van het evenement en natuurlijk top sevens rugby. Een prachtige uiting van de blijvende verbondenheid van de Nederlandse rugbyfamilie met de spe(e)l(st)ers die blijvend mindervalide zijn geraakt tijdens de beoefening van hun sport.  
Op zondag zal er rond 16.00 uur met de collectebus een ronde gemaakt worden door het stadion. Komt u onze collectanten tegen in de witte polo's met het SNSG logo en de groene collectebussen, geef dan gul, het is voor onze minder fortuinlijke rugbyriend(inn)en.
Onze collectanten accepteren cash, pinbetalingen en snelle betaling middels QR en uw betaal-app. Ook met dat betaalgemak wil de SNSG het haar gulle gevers gemakkelijk maken.
  Verder kunt u de SNSG ook ondersteunen via een donatie in het "winkelmandje" bij aanschaf van uw tickets. Neem vooral eens een kijkje op de website van het toernooi.    
 

Tot ziens op de Amsterdam Sevens!